Posted by : Unknown miercuri, 26 februarie 2014

Facebook... un subiect bine cunoscut de majoritatea lumii, de la cei mai tineri la cei mai batrani. Eu personal, m-am saturat sa tot aud despre aceasta platforma care deja a ajuns o obsesie !!! Poate va intrebati de ce ... Raspunsul este foarte simplu: am ajuns in asa hal, incat scriem pe facebook cand mergem la wc, cand mancam, cand dormim, mai pe scurt, cand facem orice. De parca nu ar fi deajuns, unii mai posteaza si astfel de poze, care pur si simplu ne oripileaza !!!


Cand aceasta fata a crezut ca nu este desul, a mai rugat o colega sa i se alature in operatiunea Oripileaza Lumea, care a reusit cu succes sa ma mai socheze inca odata intr-un interval de 15 secunde.

Acum pe bune, credeai ca se pozeaza pentru o revista horror de ai facut fata asta? Sau te-ai gandit ca mai bine arati cu adevarat cum esti la camera si ti-ai dat masca aia de pe fata jos rezultand asta??? Sfatul meu: inainte de a iesi din casa, uita-te in oglinda, deoarece este posibil sa sochezi multa lume !
Cam atat pentru acest articol. Daca cunoasteti si voi astfel de specimene, nu ezita sa ne faci o sugestie ! Numai bine.

{ 1 comentarii... read them below or add one }

  1. Man...1 la mana :ai auzit vreodată de glume?? Si 2 la mana care e problema voastră ce poze avem noi pe fb ? :)))

    RăspundețiȘtergere

Bine ati venit!

Salveaza Rasul !

Sugestii

Nume

E-mail *

Mesaj *

Categorii

- Copyright © Salveaza Rasul - Bancuri Amuzante, Imagini Amuzante si multe altele -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -